سلسلهٔ عشق را سلسلهجنبان خداستسلسلهٔ عشق چیست؟موی حسین است و بس!
7 MB
آقام تو گودال مناجات میکنه...💔این منم این پیکرم این هم امیر لشگرم 🎙️حاج مهدی رسولی#شب_جمعه2 MB
اگر دنیا مرا از تو جدا سازددلم هرگز ز عشق تو جدا نیست 🖤🌹
نوکرت دوست دارد شبیه شما پیکر فدا کند؛ همه جان و تن فدای دین کند.🦋🕊یا امام حسین♡یا امام شهید♡#مرثیه#امام_حسین#جواد_مقدم 🎤enc_17304013035153271386562Javad Moghadam - نیک موزیک
♨️تصاویر جانکاه از وداع با شهید ۴ساله مراسم عروسی سیریک😭#مرگبرآمریکا#مرگبراسرائیل#مرگبروطنفروشخائن3 MB
@Arashmida3 September 2026🎙️من قطره قطره اشک شدم درفراق تو/باتوصدای چک چک باران چه میکند؟درخواب دیدمت!درخواب دیدمت که به مزارمن آمدی/درحیرتم که درتن من جان چه میکند؟956 KB
@Arashmida2 September 2026🔴اما نمیدانی چه شبهایی سحر کردمبی آنکه یک دَم مهربان باشندبا هم پلک های من#رهبرشهیدم🏴💔593 KB
@HarrySTrueMan2 September 2026موسیقی: قاصدکMFA is Dead... احراز هویت چند عاملی مرده Simswap»» SS7attack✓✓✓✓✓✓✓✓⚠️ پرینتر را فقط یک دستگاه چاپ نبینید.. PaperCut و پرینترهای شبکهای میتوانند بخشی از سطح حمله یک سازمان باشند و در شرایط خاص، اطلاعات چاپی یا دادههای ذخیرهشده روی دستگاه را در معرض خطر قرار دهند.🔐 بهروزرسان…Show more61 MB
@Hashemi_sm1 September 2026خواب نداشت اون چشای خستهداغ تو رو دلم نشستهزندگی تو فاطمی بودرفتی با پهلوی شکسته582 KB
@user1783098703151 September 2026مرگم که رسيدچیزی ندارم به کسی ببخشم؛جزقلبی که علی (ع) را ستایش کردوچشمانی که بر حسینش اشک ریختبیاراده،بیاختیارمحبِ این خاندانم🤍
@Arashmida31 August 2026❌ اظهارات بلاگرتوهین کننده به مقدسات:قصدجسارت نداشتیم و ازماسواستفاده شد؛اشتباه کردیمویدئوی یک بلاگرهتاک به مقدسات که درآن بر روی تصاویرغذا دادن به حیوانات ازمداحی معروف«بریم نجفاستفاده شده بود،واکنشهای منفی گستردهای رادرشبکههااجتماعی بهدنبال داشت✍به مقدسات اهانت سم،میپاشندبایک عذرخواهی 😡6 MB
@emamat_kish25 August 2026🎧 #پادکست | مسجد، سنگر بصیرت و مقاومت🕌 حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علیرضا بینیاز، امام جمعه کیش در این گفتار به مناسبت #روز_مسجد به تبیین اهمیت عبادی، اجتماعی و تمدّنی مسجد پرداخته و بر لزوم تقویت عمران و آبادانی مساجد جزیره تأکید میکند.📆 ۱۴۰۵/۰۶/۰۳🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیشمسجد، سنگر بصیرت و مقاومتحجتالاسلام دکتر بینیاز